Tjenester

Daglig renhold:

 

Daglig eller ukentlig renhold som innebærer normalt renhold som vask av gulv, støvtørk, vasking av spiserom og møterom, vask av sanitære områder, tømming av søppel o.l.

 

Disse tjenester kan også utføres hjemme hos private husstander.

Vinduspuss:

 

For butikker og kontorer kan det ha stor betydning for salg og trivsel at det er rene vinduer. Vi tar smått og stort og kan gjerne sette opp en fast avtale så du har rene vinduer til en hver tid. Vi utfører også liftpuss.

 

Vinduspuss gjennomføres også hos private husstander.

Oppussing/flytting:

 

Vi har flinke folk innen mange fagområder tilgjengelig.

Ta kontakt for et tilbud på oppussing.

Skal du flytte, kan du la oss ta hele prosessen, fra å flytte ting, kaste søppel osv., til utvask.

Eller kanskje du kun trenger enkelte av disse tingene.

Tepperens/møbelrens:

 

Ta vare på tepper og teppegulv ved å rense dem regelmessig. Man merker stor forskjell på tepper som blir renset ofte og ikke. Det vil gi et bedre arbeidsmiljø!

Sofaer og stoler med stofftrekk kan fort få flekker eller få møkkete områder ved mye bruk. De kan igjen se fine ut med en skikkelig rens.

 

Tepperens/møbelrens utføres også hos private husstander.

Oppskuring og boning:

 

Dette er en god måte å ta vare på ditt gulv på. Med regelmessig rens og boning vil du kunne ha flotte gulv i mange år. I tillegg vil gulvene bli mye lettere å holde rene etter en slik behandling.

 

Rens og boning utføres også gjerne i private husstander.

Hovedrengjøring:

 

Kan avtales etter spesielle behov, men innbefatter ofte full nedvask av tak, vegger og gulv samt oppå mindre tilgjengelige flater som oppå høye skap, taklamper, ventilasjon o.l. Dette er flater som bør tas jevnlig for å holde lokaler i god orden og for å sørge for mindre støv i luften.

 

Hoved rengjøring er noe mange også bestiller til sin bolig da dette er tungt arbeid som kan være veldig greit å få hjelp til.